MENU

FR Camping La Bucherie

Het avontuur begint al als u de autoroute verlaat. U rijdt gelijk tussen de bossen en landerijen. Camping La Bucherie is een kleinschalige familiecamping met Nederlandse eigenaren. Gelegen in de Dordogne, in het Parc naturel régional Périgord Limousin, in Frankrijk.

Hier op de grens van twee prachtige departementen hebben wij een plek gecreëerd waar onze gasten tot rust kunnen komen. Weg van de drukte van alle dag kun je hier nog samen met je gezin genieten van de natuur, de ruimte, een gezamenlijk ontbijtje, een lekkere wandeling, een paar uurtjes aan het zwemmeer of gewoon met een goed boek. De kinderen vermaken zich met elkaar bij het zoeken naar hagedissen of sprinkhanen, of samen hutten bouwen in het stuk bos dat daarvoor bedoeld is.

Kleinschalige familie camping

Geen 100 plus plaatsen

Weg van de drukte

Heerlijk tot rust komen

Genieten van natuur en ruimte

Een prachtig mooie omgeving

Accomodaties

Kleinschalige familiecamping in de dordogne safaritent appartement nederlands gezellig!

Het is heerlijk genieten op ons grote terrein. Schitterende ruime schaduwrijke plaatsen. Of je nu een eigen tent heb of een luxe ingerichte tent wil huren? Je langskomt met je caravan of camper? Liever een appartement of houten Tipi huren? Het kan allemaal!

Faciliteiten

Kleinschalige familiecamping in de dordogne safaritent appartement nederlands gezellig!

Allereerst de Nederlandse eigenaren, zij staan voor u klaar. Daarnaast zijn de faciliteiten ruim en modern. Elke ochtend een lekker vers broodje? Een hapje of een drankje? Animatie voor de kinderen? Kampvuur of BBQ? La Bucherie heeft het!

De Dordogne

Kleinschalige familiecamping in de dordogne safaritent appartement nederlands gezellig!

De Dordogne, een prachtige veelzijdige omgeving! Rond La Bucherie is voor iedereen heel veel te doen. Boomklimmen, wandelen, leuke steden en fietsen zijn een paar van deze activiteiten. Niets doen mag overigens ook!

Meer weten over onze leuke kleinschalige camping? Of reserveren? Neem contact met ons op…

LIKE ons op FACEBOOK en maak kans mooie prijzen waaronder 10% korting op een verblijf van een week in het hoogseizoen.

Lekker rustige camping, ruime en goede plekken, een prima plek om tot rust te komen. Heel geschikt voor jonge kinderen, leuke animatie. Wat wij ook positief vinden, zijn de georganiseerde uitjes zoals boomklimmen en kanoën, eigenaar steekt hier veel energie in en dat waarderen we!
- Fam. Verhage, Zoover 2016

Nous contacter

La Bucherie 24470
St. Saud
Frankrijk

TELEFOON:
+33 (0) 5 2412 1130

MOBIEL:
+33 (0) 6 7680 5316

Inscrivez-vous à notre newsletter et restez informé

© Copyright 2016 by Camping La Bucherie France

Loading...